De verhuurder van Bestelbussen in Den Bosch, Tiel en omstreken!

Je vindt ons in Den Bosch en Tiel. Maar wij brengen het busje ook bij je langs. Binnen 25 kilometer van onze locatie bezorgen wij het busje kosteloos. Neem contact met ons op voor het bezorgen van het busje via 06 39 37 43 43

Hier bezorgen wij:

Den Bosch

Tiel

Geldermalsen

Oss

Culemborg

Utrecht

Veenendaal

Ede

Arnhem

Nijmegen

Zaltbommel

km-vrij bestelbus huren

Busje huren?

0639374343

MEEST GEKOZEN
Type E Bestelbus

Meubelbak met laadklep

  • Inhoud: +/- 20 M3
  • Laadklep
  • Ideaal voor verhuizingen en grote spullen
E Bestelbus huren
Bekijk bestelbus
IDEAAL VOOR KLEINE VERHUZINGEN
Type D Bestelbus

Verhoogd bestelbus met laadklep

  • Inhoud: +/- 11 M3
  • Laadklep
  • Ideaal voor kleine spullen
D Bestelbus huren
Bekijk bestelbus
Bestelbus huren Den Bosch en Tiel

Busje huren?

Huur het bij RentX!

Bestelbus huren geheel KM-vrij

Een busje huren voor een dag, weekend, week of een maand: bij RentX Autoverhuur kan het. Wij verzorgen alles voor u op een duidelijke en transparante manier. De kosten van het huren van een busje in Tiel, Den Bosch en omgeving zijn van tevoren geheel bekend: wij rekenen geen extra servicekosten of een bedrag voor de gereden kilometers. Zo komt u niet achteraf voor vervelende verrassingen te staan!

BUSJE HUREN TEGEN DE BESTE PRIJS

Wij beweren dat wij het goedkoopste autoverhuur bedrijf zijn in Den Bosch, Tiel en omgeving en om aan onze woorden daad toe te voegen, krijgt u het verschil van het te veel betaalde bedrag terug als u een goedkoper aanbod vindt.

KILOMETER VRIJ EEN BUSJE HUREN

Wij willen onze klanten niet voor nare en onaangename verrassingen laten komen staan. daarom weet u bij RentX Autoverhuur altijd van tevoren wat de huurauto u gaat kosten.

7 DAGEN PER WEEK

RentX Autoverhuur is in Den Bosch, Tiel en omgeving alle dagen van de week telefonisch bereikbaar en op zondag ook open op afspraak.

Bestelbus huren bij RentX Autoverhuur

Je wil spullen vervoeren, verhuizen of zakelijk een busje huren?
Binnen Nederland of door heel Europa. Bij RentX Autoverhuur in Tiel huur je eenvoudig en goedkoop precies de bestelbus, verhuisbus of bedrijfswagen die je zoekt.
Kilometervrij. Je rijdt onbezorgd een stuk lekkerder. Want zo bespaar je op het gereden aantal kilometers en ben je vrij om te rijden zo ver als je wil. Bovendien hanteren we geen minimum leeftijd. En kun je de gewenste bus ook met navigatie huren. Een busje huren kan 24 uur per dag online of telefonisch. Wij zijn ook op zondag open.

Neem vandaag nog contract op met RentX Autoverhuur voor de voordeligste prijs!

bestelbus huren rentx home2